Vill du spela minigolf?

Måndag 11 November

Stark insats mot starkt motstånd!

A-laget gjorde en stark insats mot division två laget Gauthiod och spelade 0-0 i Grästorp.
Det ser allt bättre ut för A-laget och idag spelad vi faktiskt jämnt mot division två laget Gauthiod från Grästorp vissa stunder.

Visst, det skall sägas direkt att Grästorpslaget var det bättre laget men vi skall inte be om ursäkt för den vunna poängen. Gauthiod började bäst och man hade ett spelövertag där man pressade oss i försvaret men det dröjde faktiskt till den 25:e minuten innan Ljungberg i mål ställdes på prov. Vi kunde komma tillbaka sista kvarten av den första halvleken och jämna ut spelet och faktiskt etablera ett spel på Gauthiods planhalva.

Gauthiod inledde den andra halvleken på samma sätt som den första, med att vara det spelförande laget och vi fick mest ägna oss åt försvarsspel, det fanns en period i halvleken när vi hade 4-5 hörnor mot oss men vi lyckades hålla rent framför målet. Johan gjorde ytterligare ett par högklassiga räddningar och försvaret agerade på bästa sätt.

Vi gjorde återigen en bra match och den här gången skall hela laget ha beröm för sin inställning. Koncentrationen och fokuseringen på matchen var på topp i 90 minuter och det betyder mycket för självförtroendet att vi kan stå upp mot ett så kvalificerat motstånd. Bäst i laget; redan nämnde Johan Ljungberg som gjorde en felfri insats och  Mikael "Isak" , som tillsammans med försvaret som var bästa lagdel idag.

Startelvan: Ljungberg, Hassini, Olausson, Wilsson, Isak, Mike, Edvin, Affe, Sebastian, Brian, Robert.

Thomas Qvist

Publicerad: 2011-03-27