Vad finns att göra i Falköping?

Fredag 6 December

Oden Cup eftersnack...

Tack för en bra och rolig Oden Cup, hoppats alla har vaknat igen!!! Lag svart gick in som underdogs, parkerade bussen och lyckades över förväntan. Höjdpunkterna var vinsten mot Tidaholm och oavgjort mot Mariestad. Ända riktiga dippen var mot IFK vit...Sedan var vi faktiskt bara 5 sekunder ifrån att vinna B-slutspelet och få en 🏆 stor som halva frihetsgudinnan. Emmaboda gjorde målet de behövde mot Varnhem i matchen sista spark. FFK Röd var värda att gå längre, ut på straffar mot slutsegrarna Floby/Grolanda. Tyvärr var Floby/Grolandas spelare mindre morgontrötta än oss. Hade ni mött dom på lördag em/kväll hade ni aldrig förlorat. Hörde flera som tyckte att FFK röd imponerade med bra, tekniskt och roligt spel i cupen. Rättvist hade förmodligen varit FFK röd mot FFK svart i finalen, men jag kanske är lite partisk...Vi gjorde ju dessutom snyggaste målen, Dauuds snurrmål och Olles sträckta vrist från 30 meter...., men som sagt, jag kanske är partisk. /Göran (om någon Floby/Grolanda läser inlägget så ta inte illa upp, ni var väl värda cup segrare efter en strong insats)
Publicerad: 2019-11-18