Vad finns att göra i Falköping?

Tisdag 22 Oktober
Välj lagsida
Välj lagsida

En sammanfattning av spelartruppen inför 2019.


Här i artikeln kommer en sammanfattning om vilka spelare som kommit in till FFK inför 2019 och vilka som lämnat för andra äventyr.
  
 
Mellan den 15 november och 15 december är det frimånad för spelare inom den lokala fotbollen. Det är oftast här spelare väljer att byta klubb inför kommande år. Vi i FFK har försökt behålla truppen intakt och även förstärka med några namn. Här under kommer en liten summering och information kring de spelare som kommit och lämnat föreningen.
 
Nyförvärv:
Evraz Salih, Floby IF
Evraz väljer att komma tillbaka till Falköpings FK efter en säsong i Floby IF. För två år sedan när Evraz spelade här senast hade han problem med knät som nu blivit bättre. Han kommer tillbaka till FFK med en stor revanschlust. Evraz kan användas på båda kanterna eller som forward.
 
Erik Ung, Kinnarp/Slutarps IF
Erik kommer från division sex och är sugen på att göra en satsning lite högre upp i seriesystemet. Han fyller 26 år 2019 och har några fina år framför sig. De senaste säsongerna har han spelat innermittfältare eller forward i K/S.
 
Albin Kalén, Åsarp/Trädets FK
Många utav er känner säkert igen Albin som var en bidragande orsak till att FFK inledde starkt under säsongen 2015. Nu har han valt att åter sätta på sig målvaktshandskarna efter några säsonger med bara innebandy. Albin kommer komplettera våra unga och duktiga målvakter väl. Läs mer om Albin på Falköpings tidnings hemsida: https://www.falkopingstidning.se/article/kalen-tillbaka-mellan-stolparna-i-ffk/
 
Erik Karlsson, Floby IF
Erik väljer att vända hem till FFK efter två år i Floby. Han är en kvick spelare med fin teknik, som kan spela på alla mittfältspositioner.
 
Daniel Hassini, IFK Falköping
Efter att ha spelat några år i IFK Falköping väljer nu den mångsidige Hassini att åter dra på sig FFK-tröjan. Senast Daniel spelade i FFK var när vi spelade i trean 2011. Daniel kommer att bidra mycket nästa säsong med sin attityd och sitt ledarskap på planen. Vi välkomnar Daniel tillbaka till moderklubben igen.
 
 
Spelare som även tillkommer i truppen 2019 är:
 
Albin Andersson
Vår stora målskytt de senaste säsongerna har som bekant varit skadad under hela 2018. Nu är han tillbaka i träning med sikte på säsongen 2019. Han kommer naturligtvis tillföra mycket till vår offensiv.
 
Alexander "Julle" Sjöstrand
Anfallaren som alltid är på rätt plats i straffområdet kommer vara med i den utsträckningen han kan. Suget efter att spela fotboll har kommit tillbaka.
 
Jim Johansson
Den defensiva mittfältaren kommer att försöka göra en liten nysatsning när tiden finns. Jim är en fysisk innemittfältare med en bra högerfot.
 
 
Spelare som lämnat:
 
Loui Ålebring, Valtorps IF
Loui har valt att gå tillbaka till sin moderklubb Valtorps IF efter att ha spelat i Falköpings FK i många säsonger. Vi tackar för alla fina prestationer i flera av våra lag. Du är alltid välkommen tillbaka till FFK. Lycka till i Valtorp.
 
Samuel Axelsson, Stenstorps IF
Samuel väljer att gå tillbaka till SIF efter ett år i FFK. Vi tackar honom för de prestationer han gjorde i både A-laget och U-laget och önskar lycka till i Stenstorps IF framöver.
 
Fathi Haybe, Skövde AIK U19
Fathi som slog igenom i år i seniortruppen har nu valt att gå till Skövde AIKs akademi för att fortsätta sin utveckling där. Vi vill önska honom lycka till och hälsa att han alltid är välkommen tillbaka till FFK.
 
Nu ser vi fram emot en bättre säsong 2019. Vi ses på odenplan.
Publicerad: 2018-12-16

Kalender - Oktober 2019

Ti On To Fr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
« September November »

Nästa match

Ingen match planerad

Senaste nytt