Vill du köra gokart?

Söndag 23 September

Ny fotbollsplan på Falevi

Falevigruppen har under en längre tid arbetat med att ta fram en ny plan på Falevi, arbetet är nu igång och föreningen behöver nu allas hjälp med att dra in pengar till projektet.

Sedan en tid tillbaka pågår ett arbete på vår anläggning Falevi. Arbetet som utförs där just nu är resultatet över att Falköpings FK växer som klubb och behöver mer yta till främst våra ungdomar.

Falevigruppen har arbetet tillsammans med Falköpings Kommun om att anlägga en helt ny 7-manna plan bredvid vår befintliga 11-manna plan. Detta är ett stort projekt som finansieras med hjälp av bidrag ifrån Västergötlands Fotbollsförbund och Falköpings Kommun men även vi som förening måste skjuta till pengar.

Styrelsen har därför beslutat att göra minst en (max 2) säljomgång av New Body i hela föreningen. Detta då New Body är ett välkänt märke och lättsålt. Vi har bjudit in New Body till möte den 12/9 kl. 1800 i FFK-huset. Tanken är att samtliga lag skall sälja och det behövs en ansvarig/lag som tillsammans med kansliet fördelar sålda paket etc. Allförtjänst av försäljningen kommer oavkortat gå till Falevikontot vilket direkt ger våra ungdomar bättre förutsättningar till utveckling inom fotbollen.

Vi önskar o hoppas att samtliga medlemmar gör sitt yttersta att sälja dessa produkter vilket ger föreningen en bra insats till Falevi.

Tack på förhand

Falköpings FK´s styrelse gnm Robert Reidmar