Vill du köra gokart?

Stöd FFK, Onlineshopping

PwC Lastbilscentralen Falköping DHL Börje Näsströms Åkeri Modern Ekonomi

Sponsorhuset

Falköpings FK använder samarbetspartnern Sponsorhuset. Sponsorhuset erbjuder dig som kund pengar tillbaka på köp online och samtidigt ger ett bidrag till klubben. För dig som konsument är priset detsamma. Antalet kända och populära nätföretag som är anslutna till Sponsorhuset växer kontinuerligt.
Är du också den som beställer resor, filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller tjänster på Internet? Fortsätt med det! Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag till Falköpings FK.

Hur fungerar det?
På www.sponsorhuset.se har vi samlat över 300 sponsorer som erbjuder sina produkter och tjänster. När du beställer något från dessa företag så får Falköpings FK ett sponsorbidrag samtidigt som du får pengar tillbaka. Ingen skillnad i pris för dig som handlar, du betalar samma låga pris som om du beställer direkt från företaget!!

Nu behöver vi ert stöd! Klicka här och prova hur enkelt det är att handla via Sponsorhuset

Spelar du på Svenska Spel, gå in på Svenska Spels hemsida via sponsorhuset så får klubben ersättning utan att det kostar dig något!

.

Matchkalender - Augusti 2017