Vill du spela minigolf?

Måndag 18 Juni

Om webbplatsen

Falköpings FKs webbplats är tänkt att vara ett skyltfönster utåt. Här presenteras klubben på ett modernt och tilltalande sätt. Förutom klubbens egna sidor har varje lag sin egna lilla sajt. Här finner besökaren all intressesant information om det aktuella laget, som exempelvis spelare, matcher och nyheter.

Insticksprogram

För en utökad upplevelse på Intenet rekommenderas du att installera Adobe Flash Player. Det är ett gratis insticksprogram till din webbläsare som gör det möjligt för dig att bland annat njuta av våra bildspel. Du kommer inte att ångra dig!

Webbläsare

Vår webbplats fungerar bäst med modernare versioner av de vanligaste webbläsarna. Vi rekommenderar:
  • Microsoft Internet Explorer 7, eller senare
  • Firefox 3, eller senare

Uppgradera din webbläsare
Det är gratis att ladda hem den senaste versionen av webbläsaren. För bästa webbsurfande och säkerhet rekommenderar vi att alltid ha sin webbläsare uppgraderad till den senaste versionen. Klicka på någon av länkarna nedan och följ instruktionerna för hur du uppgraderar din webbläsare:

Skärmstorlek

Webbplatsen är anpassad för att rymmas på en skärm med en upplösning på minst 1024x768 pixlar.

Utvecklad av

Webbplatsen är utvecklad av det grafiska företaget Nikk Webbyrå och experten av publiceringssystem Olausson Group AB. Webbplatsen bygger helt och hållet på publiceringssystemet JO Admin. Det är ett internetbaserat publiceringssystem där administratörer inom klubben kan ändra allt innehåll direkt via webbläsaren. Ett mycket lätt och användarvänligt system som även passar den lite mer oerfarne datoranvändaren.

Matchkalender - Juni 2018

« Maj Juli »